Un gust de designer de interior

Am multe talente, dar punctele mele forte sunt ideile și cum planul de implementare a acestora. Îmi place și mă bucur de faptul că am talentul de vizualizare. Îmi folosesc capul mai altfel decât mai toți pe care eu îi știu. Mă gândesc, îmi pun întrebări, găsesc soluții și apoi le așez pe toate într-un mod așa de simplu de înțeles pentru toată lumea. De aceea lumea apelează la mine când au nevoie de soluționarea unor probleme în afaceri sau când pur și simplu au nevoie de sfaturi utile, direcții pe care firma să le ia. Asta fac, asta îmi place mie să fac. Gândesc strategic pentru fiecare client în parte.

Dar azi, mergând pe stradă, am reușit să intrăm și noi într-un magazin de mobilă pentru a pierde timpul. Nu de alta, dar aveam o întâlnire cu un om  de afaceri, la o oră stabilită, doar că eu ajunsesem mai devreme cu o oră. Așa că ne-am oprit în acel magazin de mobilă. Ne uitam noi și încercam să găsim ce mobilă, ce dormitor s-ar potrivi în camerele din apartament. Iar la bucătărie chiar am găsit un mobilier care se asortează perfect cu colțul bucătăriei noastre. Apoi ni s-au oprit ochii la niște canapele. Pentru că și de-astea am vrea noi să luăm, să le punem în sufragerie alături de o măsuță de cafea faină.

Și cum stăteam noi să ne uităm și ne holbam la dormitoare, unele cu o mobilă de stil vechi, care îți dă senzația că te afli într-o încăpere dintr-un castel, iar altele cu un stil modern cu unghiuri cât mai radicale, dar și culori mai netede, cu suprafețe lucioase, mi-a sărit în ochi de unde provenea această mobilă. Și în capul meu încercam să născocesc prețul real al acelor mobile. Vă dați seama că nu puteam să cumpăr mobilă din alt oraș. Mai ales mobilă București, aflat la o distanță ceva mai mare. Prețul transportului, prețul de retail și se ajungea undeva la jumătate de preț, prețul real!

Nu se merită…. mai bine contactez o firmă mică de mobilă și îmi dau comanda după gustul meu de designer interior.

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge