O soluție practică

Se dă următorul caz, care se poate întâmpla oricui. Ești de abia căsătorit, mutat în casă nouă, ești la job-ul tău care are un salariu mediu, soția lucrează și ea dar nu pe un salariu pe cât ar trebui dar amândoi aveți două mașini.

Nu mai zic că aveți rate la bancă pentru locuința voastră, dar soția mai este și însărcinată în câteva luni. Asta ar fi o descriere minunată nu? Toate bune, toate frumoase, dar mulți nu știu că în spatele unor aparențe, stau niște lupte zilnice. Atâtea presiuni, nesiguranța zilei de mâine, îi face pe mulți să aibă diverse boli de sănătate. Da oameni buni, stresul cauzează probleme organismului și încă cum!

Dar vorbind despre acest cuplu, care se poate întâmpla oriunde, într-o zi de marți neagră, amândoi au o defecțiune la mașinilor lor. Farurile alea amărâte la o zdruncinătură ceva mai puternică, au ieșit din locașul lor și au ars farurile. Dacă te-ai duce acuma la un service cu ambele mașini, manopera la ele ar costa cât farurile la un loc. Să nu mai zic, că un necaz nu vine întotdeauna singur, iar marțea nu are doar două ceasuri rele, are trei, hopa iaca și cearta între ei doi.

Și uitați cum aparența de bună stare în casă dispare și se vede cu ochiul liber firul subțire care ține totul în parametrii normali. În acest moment gândindu-se la câți bani trebuie să plătească pentru reparații, întârzie cu rata la bancă.

Dar decât să fie marțea cu cele trei ceasuri rele, de ce nu stați amândoi în brațele unuia pe canapea intrați pe google și căutați piese auto bmw și piese auto ford. Fără plata manoperei și ieftin și rapid. Că doar știe și el să monteze un far nu? Internetul în zilele de azi, face minuni și alungă marțea cu cele 3 ceasuri rele din casa unora!

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge