O idee de afacere

Vă vorbeam despre faptul că sunt unchi și am încercat să mă pun în situația acelora care au 1, 2, 3 etc. copii. Și apoi m-am gândit că este o afacere destul de bună pentru cei care vând astfel de lucruri pentru cei care sunt la școală. Este o piață enormă. Dar și când nu este acel pisc de vârf, începutul anului școlar ce să fac? Păi am căutat pe papetărie.ro de exemplu niște instrumente foarte utile pe care și alți au avea nevoie.

Eu, unul nu am iPhone ca să-mi notez în notes ce nu vreau să uit. Organizarea mea ține de faptul că am niște stickey notes reale, adică niște etichete pe care scriu ce nu vreau să uit. Sunt foarte la îndemână, dar mai sunt alte instrumente de etichetare masivă, pentru lucruri cu volume mari. Ai cărți, ai cd-uri de ce să te omori să le scrii, când poți să le etichetezi rapid?

Apoi m-am gândit la valoarea stilourilor. Păi cum așa valoare, un pic nu poate să aibă valoare decât dacă e placat cu aur, nu? Păi nu e așa, un stilou dat la momentul potrivit, persoanei potrivite face minuni. Uneori, gestul în sine are o valoare mare. Poate că unele cuvinte pe care le spui alături de acel stilou te va ajuta pe tine să urci pe treapta carierii. E un fel de lingușeală să-ți ia fața. Și sunt măi, niște stilouri de-ți cad ochii, făcuți parcă să le fure ochii patronilor. Ei pe ăla să le iei, că alea au o valoare enormă. Dacă tot ești lingușitor, măcar fi inteligent și nu fi gratis așa, fă-o cu un scop!

Ete nișă de afacere, cum să promovezi în carieră atunci când cumperi un stilou!

Lasă un comentariu


Ești direct responsabil de ceea ce comentezi. Fără injurii și cu un limbaj civilizat, vă rog.
Mulțumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge