Glittio

Știi ce este Glittio? Nu și nu trebuie să încerci să dai căutare pe Google ca să afli, că îți spun eu chiar acum. Glittio este un magazin online de haine și dacă cumva te gândești la Glitter acel cuvânt englezesc ce înseamnă strălucire, te gândești bine.

Provine de la Glitter dar are o tentă italiană de aici și numele Glittio. Ce-mi place mie la Glittio este navigarea simplă, bine construit și ușor de utilizat. Îmcă de la prima accesare a magazinului, clienții sunt ghidați prin el pas cu pas pentru a finaliza cumpărăturile cât mai rapid și simplu.

Este sigur iar din momentul finalizării comenzii, clienții pot alege plata prin ramburs, virament bancar dar și prin intermediul cardului bancar. Ești întotdeauna informat despre stadiul comenzii tale. Comenzile lansate de luni până vineri până în ora 18:00 sunt livrate în 24 h, iar cele din weekend sunt livrate în maxim 72 h.

Iar partea cea mai bună? La comenzile de peste 80 de lei transportul este gratuit. În cazul în care un client este nemulțumit sau are nevoie de o informație   poate să apeleze cu încredere serviciu clienți. Având la îndemână mai multe variante pentru a intra în legătură cu echipa Glittio enumăr doar messenger și telefon, atât pentru nelămuriri dar și pentru asistență la utilizarea magazinului online.

Gama de produse este diversificată prin selecția furnizorilor aleși, astfel se promovează produse care definesc un stil de viață echilibrat și confortabil.

Și ca să mă credeți că nu vorbesc prostii, am intrat și le secțiunea de pijamale bărbați și o aleg pe aia cu mesajul ăla care sigur îmi va face soția să zâmbească și noapte dar și dimineața, pentru că are mesajul „I can always make you smile”. Iar pentru ea nu știu dacă să-i iau o lenjerie modelatoare, simplă și sexi din punctul meu de vedere, că mi-e că îmi dă în cap și-mi zice că o fac grasă! ^-^

Rămâi la curent cu toate noutățile, abonează-te la newsletter!


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CommentLuv badge